WELKOM IN DE WERELD VAN CAMPARI

EEN ONGEZIENE MIX VAN PASSIE, INSTINCT EN CREATIVITEIT.

Maak kennis met de kunstenaars die de Red Passion belichamen bij elke stap van hun creatieve reis.

Monica Berg

LAAT JE HART SPREKEN
Monica Berg


Monica Berg, geboren en getogen in Noorwegen, is een bekroond mixoloog en ondernemer in Londen. De afgelopen jaren ontving ze talloze prijzen voor haar grenzeloze innovatie in de mixologie en digital hospitality. In 2020 won ze samen met haar partner Alex Kratena de Bar Innovators of the Year Award van Class Magazine. Tijdens de wereldwijde pandemie lanceerde ze Tayēr RTD, een collectie van kant-en-klare flessencocktails.

MJ Harper

DANS MET VUUR
M.J. Harper


Danser M.J. Harper is geboren in Jamaica en opgegroeid in Florida. Hij heeft een unieke, bijna hypnotiserende stijl. Hij studeerde vier jaar aan de New World School of the Arts in Miami voordat hij zijn carrière begon bij het Alvin Alley dansgezelschap in New York City. Zijn passie voor beweging bracht hem ertoe om de sprong te wagen naar Studio Wayne McGregor in Londen (voorheen bekend als Random Dance). In het Verenigd Koninkrijk ontmoette hij de modeontwerper Grace Wales. Hij werd haar muze, choreograaf en vriend. Zijn creatieve geest dreef hem naar Berlijn, waar hij momenteel woont.

Benedik Giske

ONTHUL JE ZIEL
Bendik Giske


Bendik Giske is een kunstenaar en saxofonist uit Berlijn. Zijn unieke stijl drijft op passie en kwetsbaarheid. Zijn debuutalbum Surrender verscheen begin 2019 op Smalltown Supersound, als opvolger van de EP Adjust, met remixes van Total Freedom, Lotic, Rezzett en Deathprod. Giske neemt de bouwstenen van de elektronische muziek en speelt ze live, zonder gelaagdheid of loops, met een kwetsbaarheid die alle fouten van het menselijk bestaan laat doorschemeren.

Margot Bowman

GEEF VORM AAN JE VISIE
Margot Bowman


Filmmaakster Margot Bowman, geboren en getogen in Londen, pendelt vandaag heen en weer tussen haar geboorteland, New York en Los Angeles. Ze staat bekend om haar multimediale aanpak en haar innovatief gebruik van muziek en kleur. Haar werk omarmt de chaotische imperfectie en de energie van het menselijk leven. Haar benadering leidt tot creatief ontwrichtend werk voor een divers scala aan instellingen en merken, waaronder Tate Modern, Nike, Boiler Room, Diesel en NOWNESS.

Onze Red Passion Cocktails